Prima paginăActualitate

Romașcan reținut de polițiști, după ce a încălcat ordinul de protecție

Romașcan reținut de polițiști, după ce a încălcat ordinul de protecție

Dimensiune text

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut pentru 24 de ore, joi, 5 martie, un bărbat de 27 de ani, din Roman, bănuit că ar fi încălcat obligațiile ce i-au fost impuse printr-un ordin de protecție, informează IPJ Neamț.

Conform probatoriului administrat, la data de 4 martie, bărbatul ar fi încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Roman, în sensul în care, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat-o pe concubina sa, în vârstă de 40 de ani, din Dulcești.

Joi, în urma documentării activității infracționale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. În cursul aceleiași zile, cel în cauză a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț acționează permanent pentru combaterea fenomenului de violență în familie, fiind dispuse măsuri ferme, conform competențelor legale, față de cei care nu respectă prevederile legale în vigoare”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0