Prima paginăActualitate

[VIDEO] Romașcan imobilizat de forțele de ordine, după ce a amenințat că își dă foc

[VIDEO] Romașcan imobilizat de forțele de ordine, după ce a amenințat că își dă foc

Dimensiune text

 

Vineri, 29 mai, polițiștii romașcani au fost sesizați că un bărbat amenință că își dă foc în fața unei societăți comerciale de pe strada Ștefan cel Mare – E85. Conform IPJ Neamț, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un tânăr de 26 de ani, din Roman, care, pe fondul unui conflict survenit în urma unor neînțelegeri cu administratorul unei societăți comerciale, ar fi amenințat că își dă foc.

Intervenția asupra tânărului a fost postată pe pagina de pe rețeaua de socializare a Sindicatului Europol, care menționează: „În ziua de 29 mai 2020, pe la ora 14.00, patrula formată din agent Mihalache Bogdan și sergent major Moloci Mădălina a fost direcționată către o spălătorie auto din municipiul Roman, unde un angajat al firmei amenința că își va da foc. Acolo au găsit un bărbat care ținea în mână un recipient din plastic în care zicea că este benzină, pe care o va folosi să se autoincendieze. Oamenii legii au intervenit cu tact și fermitate și au reușit să îl imobilizeze. Felicitări membrilor patrulei mixte pentru modul de intervenție și curajul de care au dat dovadă”.

Tânărul a fost imobilizat și condus apoi la spital, în vederea efectuării unor investigații medicale, neimpunându-se sancționarea sa de către oamenii legii, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Foto, video: facebook – Sindicatul Europol 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0