Romașcan bănuit de tâlhărie, reținut de polițiști

HomeActualitate

Romașcan bănuit de tâlhărie, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați luni, 4 aprilie, cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 16 de ani, a fost victima infracțiunii de tâlhărie. În baza activităților investigative desfășurate de polițiștii de investigații criminale, marți, 5 aprilie, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că în timp ce minorul de 16 ani, din Roman, se deplasa pe o stradă din aceeași localitate, ar fi fost abordat de doi minori, care l-ar fi împins și i-ar fi solicitat telefonul mobil, însă acesta s-ar fi opus, moment în care unul dintre minori, în vârstă de 15 ani, din Roman, i-ar fi luat telefonul mobil din buzunar, ulterior părăsind locul faptei. Bunul sustras a fost recuperat de polițiști, fiind restituit persoanei vătămate.

„În baza probatoriului administrat, minorul în vârstă de 15 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Miercuri, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0