HomeActualitateRoman

Romanul se împrumută cu aproape 1.000.000 de lei

Majorarea salariilor personalului din Primărie, alocarea de fonduri pentru echipa de handbal HCM Roman şi modificarea organigramei Primăriei Roman sunt doar câteva dintre proiectele adoptate de consilierii romaşcani în şedinţa ordinară de joi, 20 august.

Majorarea salariilor din Primărie se va face cu cel mult 12%, iar printre primii care vor primi bani mai mulţi de luna viitoare se numără persoanele care au o anumită calificare, pentru salariaţii care lucrează pe salariul minim pe economie existând, deja, două majorări în acest an.

Echipa de handbal primeşte 200.000 de lei pentru continuarea activităţii în acest an calendaristic şi încă 20.000 de lei – la propunerea consilierului PSD Constantin Holban – ca premiu pentru performanţele sportive obţinute anul acesta. Consilierii locali au aprobat şi rectificarea bugetară, dar şi un împrumut de 970.162 de lei, cu o maturitate de maximum zece ani, pe care administraţia locală îl va contracta pentru a plăti partea de cofinanţare în cadrul proiectului european „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor din judeţul Neamţ”.

La finalul şedinţei, consilierul Constantin Holban a anunţat că s-a reînscris în PSD, după ce, o perioadă, a fost independent.

Comentarii

WORDPRESS: 0