Prima paginăSport

Romanul, locul I pe țară la competiția „Bucurie în mișcare”

Romanul, locul I pe țară la competiția „Bucurie în mișcare”

Dimensiune text

 

 

De departe, Romanul este cel mai activ oraș din țară în ceea ce privește numărul de participanți în competiția națională „Bucurie în mișcare”. 24 de orașe din România participă la acest concurs, iar peste 20.000 de puncte a obținut Romanul în numai două săptămâni, clasându-se pe primul loc în grupă, dar și la nivel național, ceea ce aduce orașului șansa de a fi gazda Festivalului Bucurie în Mișcare, ediția 2018.

Și primarul Lucian Micu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de mulțumire pentru cei care s-au implicat în a promova imaginea orașului prin sport. „Sunt mândru să vă anunț că, din nou, Romanul se află pe primul loc într-o competiție națională. Este vorba de evenimentul «Bucurie în mișcare», aflat la la cea de-a VII-a ediție, iar Romanul se află pe primul loc nu doar în grupa sa, ci în întregul concurs în care sunt cuprinse 24 de orașe din țară. Astăzi este ultima zi în care se mai pot face înscrieri în competiția mișcării, iar noi avem deja peste 19.000 de puncte. Mă bucur că suntem o comunitate activă, unde se încurajează activitățile sportive și sunt mândru pentru fiecare dintre cei care au ales să facă mișcare, dar și să promoveze orașul nostru. Avem șansa ca Festivalul Bucurie în mișcare – ediția 2018 să se desfășoare la Roman, ceea ce cred că este un câștig pentru fiecare dintre noi, pentru tânăra generație și nu numai, dar în special pentru sănătatea fizică. Acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul dumneavoastră și vă mulțumesc!”.

Participanții sunt recompensați și cu premii, cum ar fi  unul dintre cele cinci weekend-uri all inclusive la Phoenicia Holiday Resort Mamaia sau unul dintre cele 50 de pachete de nutriție sportivă. În urma acestei competiții se vor decide cele 12 orașe gazdă pentru evenimentele „Bucurie în Mișcare” 2018. Festivalul „Bucurie în mișcare” 2018 se desfășoară în perioada 5 mai – 10 iunie 2018. Mai multe detalii despre eveniment găsiți accesând următoarea adresă: https://bucurieinmiscare.ro.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0