Prima paginăSport

Romanul ar putea avea de anul viitor un club de înot

Romanul ar putea avea de anul viitor un club de înot

Dimensiune text

 

Romanul ar putea avea, de anul viitor, un club sportiv de înot, care să folosească baza sportivă de la Bazinul acoperit de înot de lângă Sala Sporturilor și care să participe la competițiile naționale sub sigla clubului CSM Roman. Anunțul a fost făcut de primarul Lucian Micu, în cadrul unei conferințe de presă organizate în această săptămână.

„Suntem deja în discuții cu o asociație sportivă care pregătește un grup mai mare de copii și dorim de acolo să selectăm un număr de copii cu care să ne prezentăm la cele cinci-șase competiții naționale și să fie o grupă de elită cu care să ne pregătim și care să participe sub legitimarea la CSM Roman la aceste competiții de natație”, a precizat primarul Lucian Micu.

Bazinul acoperit de înot al municipiului Roman a fost inaugurat în toamna anului 2012 și este la dispoziția romașcanilor pentru activități didactice și de agrement. Bazinul este deschis de luni până vineri între orele 10.00 și 21.00, iar sâmbăta și duminica între orele 9.00 – 21.00 (cu pauză între orele 14 – 16). Tarifele sunt de 10 lei pe oră pentru activități de agrement și de 15 lei pe ședință pentru activitățile didactice. Se pot face și abonamente – pentru agrement: 80 lei/10 ședinte/lună, abonament individual; didactic: 110 lei/abonament pentru grupuri mai mari de 10 persoane; didactic: 130 lei/abonament individual.

CSM Roman a fost alcătuit în actuala structură prin hotărâre a Consiliului Local, la finalul anului 2015, prin reorganizarea Direcţiei Sport, Turism, Agrement din cadrul aparatului de specialitate al primarului, ca Clubul Sportiv de drept public „Club Sportiv Municipal” Roman (CSM Roman), instituţie publică aflată în subordinea Consiliului Local al municipiului Roman, organizată ca şi direcţie, sub coordonarea executivă a viceprimarului municipiului Roman şi a administratorului public al municipiului Roman. În afară de echipele de handbal și fotbal, CSM Roman mai are constituite prin statut secții de tenis de câmp, tenis de masă, box și șah.

La Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, lista secțiilor sportive cu program de înot afiliate cuprindea, la finalul anului trecut, 134 de cluburi, dintre care două din județul Neamț: Sporting Club Piatra Neamț și VIPSanGym Piatra Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0