Prima paginăActualitate

Romanul a câștigat un premiu pentru amenajarea parcului Jora

Romanul a câștigat un premiu pentru amenajarea parcului Jora

Dimensiune text

 

 

Încă un premiu a intrat în palmaresul orașului, după ce, la ediția din acest an a Galei Administrație.ro, eveniment ajuns la cea de-a XIV-a ediție, Romanul a fost apreciat pentru proiectul „Îmbunătățirea factorilor de mediu și condițiilor de viață în municipiul Roman prin amenajarea parcului Jora”. Peste 60 de proiecte au fost depuse în total de către administrațiile din întreaga țară.

„Am participat, joi seară, la Brașov, la cea de-a XIV-a ediţie a Galei Administraţie.ro – eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu. Cu acest prilej, s-a reconfirmat valoarea muncii depuse de echipa din Primăria municipiului Roman, la Gală primind premiul cel mare la categoria «proiecte de urbanism» pentru realizarea parcului Jora. Este plăcut și onorant ca, din când în când, eforturile pe care le facem pentru a dezvolta comunitatea să fie recunoscute la nivel național. Orice instituţie din administraţia publică a putut înscrie proiecte la Gala Administratie.ro și sunt mândru că Romanul a demonstrat, din nou, că poate derula proiecte valoroase. Le mulțumesc tuturor celor care au încredere în munca mea și a echipei mele și sunt sigur că vom continua să dezvoltăm frumos orașul nostru”, a declarat primarul Lucian Micu.

Citește și:   Un colet a luat foc într-o autoutilitară, pe E 85

Proiectul „Îmbunătățirea factorilor de mediu și condițiilor de viață în Municipiul Roman prin amenajarea parcului Jora” se derulează prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis cu valabilitatea din 25.07.2018, dată la care s-a predat amplasamentul pentru preluarea execuției. Firma care realizează lucrările de amenajare a parcului Jora este SC Occidental Construct SRL. Valoarea totală a proiectului este de 1.917.815,18 lei, iar durata de implementare este de 24 de luni.

 

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0