Prima paginăActualitate

Riscă să fie arestat preventiv pentru că a încălcat obligaţiile arestului la domiciliu

Riscă să fie arestat preventiv pentru că a încălcat obligaţiile arestului la domiciliu

Dimensiune text

 

masina politie 680x365Poliţiştii Postului de Poliţie Dulceşti au desfăşurat activităţi de supraveghere judiciară faţă de un bărbat de 43 de ani, din localitate, care se află sub măsura arestului la domiciliu pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

„În cursul zilei 30 mai, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul, prin interpuşi, a încălcat obligaţia să nu comunice cu partea vătămată din comuna Văleni, fapt pentru care a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman propunerea de a se lua măsura arestului preventiv. În ziua de 3 iunie, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile, însă încheierea nu este executorie întrucât acesta a formulat contestaţie”, precizează un comunicat al IPJ Neamţ.

IPJ Neamţ, prin structurile de ordine publică şi investigaţii criminale, verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă, pentru luarea unei măsuri mai severe.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0