Prima paginăSport

Rezultate excepționale pentru tenismenii din Săbăoani, la Cupa „Micii Campioni” Iași

Rezultate excepționale pentru tenismenii din Săbăoani, la Cupa „Micii Campioni” Iași

Dimensiune text

Duminică, 14 martie, Clubul Sportiv Virgilius din Iași a organizat primul turneu național din sistemul Tenis 10 al Federației Române de Tenis din acest an, Cupa „Micii Campioni”. La această competiție au participat, la toate categoriile, și micii tenismeni din Săbăoani, antrenați de instructorul de tenis Simona Balan.

Competiția s-a desfășurat la cinci categorii de joc: Portocaliu starter și challenger, Verde starter și challenger și Galben. În cadrul acestei competiții, tenismenii din Săbăoani au obținut rezultate foarte bune:
– categoria Verde challenger: Loc I – Veronica  Vacaru;
– categoria Gaben: Loc I –  Robert Călugăru;
– categoria Portocaliu starter: Loc II – Angelo Imbrișcă;
– categoria Galben: Loc III – Ștefan Pal;
– categoria Galben: Loc IV – Giulia Percă;
– categoria Portocaliu starter: Loc IV – Bogdan Iștoc.

„La Săbăoani sunt copii buni, talentați și cu potențial în arta sportului alb – tenisul de câmp. Acest sport este extraordinar, te formează într-un mod deosebit și dezvoltă în același timp un caracter puternic”, afirmat antrenorul Simona Balan, instructor de tenis în cadrul TCM Roman.

Tenis 10 reprezintă un proiect al Federaţiei Române de Tenis şi al federației internaționale, scopul proiectului reprezentându-l creşterea numărului de practicanţi ai jocului de tenis la nivel mondial. Competiţia Tenis 10 face trecerea progresivă la turneele de categoria U10 şi se adresează copiilor. Întrecerile au un grad redus de dificultate, scopul principal fiind participarea, şi nu performanţa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0