Prima paginăTimp liber

Revelionul în stradă: Primăria promite două nume „mari” pe scenă

Revelionul în stradă: Primăria promite două nume „mari” pe scenă

Dimensiune text

 

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Roman va organiza și un Revelion în stradă, iar primarul Lucian Micu spune că-și dorește ca pe scenă să cânte artiști cunoscuți și îndrăgiți de cât mai multă lume.

Detaliile legate de cei ce vor susține concerte în noaptea dintre ani nu au fost stabilite, însă edilul spune că ia în calcul asigurarea unei sume și din bugetul local, în cazul în care firma care se va ocupa de organizare nu va putea suporta toate costurile. Un parteneriat între administrația locală și firma Viobeti, cu care s-au organizat și Zilele Municipiului Roman sau Revelion 2017, s-a semnat deja, organizatorul privat urmând să suporte cheltuielile legate de scenă, sonorizare și aducerea unor artiști.

„În momentul de față, nu avem o certitudine din punctul de vedere al artiștilor. Încercăm, prin firma care se va ocupa de organizarea acestor evenimente și cu impresarii cu care este în contact, să identificăm acei artiști care mai au solicitări în zona Moldovei, știut fiind faptul că, în perioada aceasta a Revelionului, tarifele, practic, sunt duble și trebuie să ne orientăm către artiști care mai au angajamente în zona Moldovei, pentru a-i putea atrage și noi la Roman. Ne dorim un artist de muzică populară și unul de muzică ușoară. Vom încerca poate chiar doi. Dacă ne dorim să ne aducem artiști de top, va trebui să contribuie și Primăria”, a precizat primarul Lucian Micu.

Conform parteneriatului dintre Primărie și firma Viobeti, în noaptea dintre ani, după ora 21.00, societatea va asigura un recital de folclor susținut de un artist de muzică populară de talie națională, după ora 22.00 – concerte de muzică ușoară ale unor trupe de talie națională, care vor fi stabilite de comun acord cu Primăria Municipiului Roman și, începând cu ora 00.00, concert susținut de Daniel Trifu și „Taraful de odinioară”.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • paine si circ iar lumea nu are ce manca , oameni care dorm pe banci , oameni fara adapost , saracie mare cat casa – nu va mai bateti joc de banii orasului . Ati cheltuit milioane de euro pe echipa de handbal fara sa aduceti profit . orasul roman nu este becali sa bage bani ” fara numar ” … orasul e doar spoit insa saracia , necazurile sunt pana la cer , rusine primariei impreuna cu toti consilierii care doar fac act de prezenta .