HomeRoman

Revelion în Dubai

Romaşcanii cu stare nu se uită la bani când vine vorba de noaptea dintre ani. Agenţiile de turism din Roman au vândut pachete de revelion atât pentru destinaţii devenite deja comune, cum sunt cele din nordul Moldovei sau Valea Prahovei, dar şi pentru destinaţii exotice, în care turiştii nu vor avea parte de zăpadă, ci de soare dogoritor, iar celebrele „capre” şi „urşi” vor fi înlocuiţi de cămile.

 

 

Am vândut pentru revelion pachete turistice în Dubai şi în Egipt, ca să nu amintesc decât cele mai scumpe şi mai recente sejururi achiziţionate prin agenţia noastră. Astfel de solicitări sunt mai rare, dar există. Cei mai mulţi dintre cumpărători au preferat staţiunile autohtone, cele de pe Valea Prahovei şi din Bucovina, dar au fost şi solicitări pentru revelion în Bulgaria„, a spus Roxana Nazare, agent de turism în cadrul filialei romaşcane a agenţiei de turism „Paralela 45”.
Distracţia are şi ea un preţ pe măsură: un pachet de revelion în Dubai (foto), pentru două persoane, costă 2.500 de euro.

Comentarii

WORDPRESS: 0