Reținuți de polițiști pentru furtul unor cai, la Ghidion

HomeActualitate

Reținuți de polițiști pentru furtul unor cai, la Ghidion

Luni, 23 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați de către un tânăr de 18 ani, din Stănița, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras două cabaline de pe un teren viran din localitate.

Conform IPJ Neamț, în urma investigațiilor efectuate cu operativitate de polițiști, au fost identificate și depistate persoanele bănuite de comiterea faptei. „Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în noaptea de 20 spre 21 mai 2022, un minor în vârstă de 16 ani și un tânăr de 27 de ani, ambii din județul Iași, ar fi sustras două cabaline din extravilanul localității Ghidion, fiind cauzat un prejudiciu estimat la aproximativ 10.000 de lei. Cele două cabaline au fost recuperate de polițiști, fiind restituite persoanei vătămate”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Marți, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0