Prima paginăActualitate

Reținuți de polițiști pentru furtul a 17 coli de tablă

Reținuți de polițiști pentru furtul a 17 coli de tablă

Dimensiune text

 

Marți, 24 octombrie, polițiștii Postului de Poliţie Horia au fost sesizaţi telefonic despre faptul că, în cursul lunii octombrie 2017, persoane necunoscute au sustras mai multe coli de tablă ondulată de pe proprietatea unui bărbat de 31 de ani, din Roman.

„În urma activităţilor operative desfăşurate în cauză, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei, respectiv un tânăr de 15 ani și un bărbat de 43 de ani, din Cotu Vameș. Aceștia sunt cercetați pentru faptul că, în noaptea de 3 spre 4 octombrie, s-ar fi deplasat la proprietatea părții vătămate, din Cotu Vameș, de unde ar fi sustras 17 coli de tablă ondulată, prejudiciul creat fiind de 1.600 lei. Polițiștii au reușit recuperarea prejudiciului în totalitate, bunurile fiind predate persoanei vătămate”, informează IPJ Neamț.

Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, și încarcerate în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Neamţ, urmând ca miercuri să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0