Reținut după ce a furat 150 de litri de vin, haine și o bicicletă, la Moldoveni

Reținut după ce a furat 150 de litri de vin, haine și o bicicletă, la Moldoveni

 

 

Luni, 12 februarie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Români au identificat şi reţinut un tânăr de 23 de ani, din Bacău. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt calificat din locuinţe.

În fapt, în seara zilei de 7 februarie, în jurul orei 19.00, tânărul s-ar fi deplasat la locuința unei femei de 74 de ani, din comuna Moldoveni, judeţul Neamţ, iar prin escaladarea unui gard ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acesteia, de unde ar fi sustras o bicicletă.

Tot în luna februarie, în timpul nopţii, tânărul ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei de 45 de ani, din Moldoveni, şi în casa unui bărbat de 52 de ani, tot din Moldoveni, cu intenția de a sustrage băuturi alcoolice şi bani, iar întrucât nu a găsit ceea ce căuta, a părăsit ambele locuințe fără a sustrage bunuri.

„De asemenea, în noaptea de 10 spre 11 februarie, tânărul din Bacău ar fi pătruns fără drept şi în locuința din comuna Moldoveni aparţinând unei femei din Roman, de unde ar fi sustras circa 150 litri de vin, dar şi articole de îmbrăcăminte în valoare de 2.000 lei. Tânărul a fost reținut ieri pentru 24 ore şi încarcerat în arestul IPJ Neamț, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat procurorului de caz, cu propunerea de arestare preventivă”, informează IPJ Neamț.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0