Reținut de polițiști după un scandal în familie

HomeNeamt

Reținut de polițiști după un scandal în familie

Joi, 12 octombrie, un bărbat din județul Neamț, în vârstă de 51 de ani, a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bacău, cei din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Traian, cu sprijinul celor din cadrul IPJ Neamț, bărbatul fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Conform IPJ Bacău, din cercetări a reieșit că, la data de 12 octombrie, bărbatul, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din localitatea Lipova, Bacău, ar fi determinat-o pe soția sa, de 42 de ani, prin amenințări cu un obiect tăietor, să se deplaseze împreună cu acesta, la domiciliul comun din județul Neamț, tulburând totodată ordinea și liniștea publică.

„În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Bacău. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0