Prima paginăActualitate

Reținut de polițiști după ce și-a bătut mama

Reținut de polițiști după ce și-a bătut mama

Dimensiune text

 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au identificat și reținut un bărbat de 51 de ani, din Dulcești, bănuit de comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Conform IPJ Neamț, din cercetări a reieșit faptul că, la data de 17 noiembrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 51 de ani, din Dulcești, ar fi lovit-o pe mama sa, de 78 de ani, cu palmele în zona feței și i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, fapt pentru care polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu prin care acesta a fost obligat să părăsească locuinţa comună.

„Întrucât, în cursul aceleiași zile, bărbatul ar fi pătruns în incinta imobilului mamei sale, fiind depistat de polițiști încălcând obligațiile dispuse, a fost condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor. În urma administrării probatoriului, la data de 18 noiembrie, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0