HomeActualitateRoman

Reparații cu viteză redusă în sensul giratoriu de la Favorit

sens giratoriuSâmbătă, 6 iunie, reprezentanţii companiei ApaServ au intervenit la sensul giratoriu de la Favorit, după ce o conductă s-a fisurat, iar carosabilul s-a umplut de apă. Rezolvarea avariei a afectat parțial traficul în zonă, în sensul că şoferii care voiau să iasă din oraş trebuiau să fie atenţi pentru a ocoli perimetrul cu probleme. Nici acum, la mai bine de o săptămână de când s-a constatat problema, lucrurile nu au revenit la normal. Traficul nu mai este afectat, însă terenul nu a fost adus la starea iniţială. „Luni, 15 iunie, am terminat reparaţia conductei de oţel care a fost avariată. Am pus balast şi urmează să refacem zona”, a afirmat Cristian Buzdugan, şeful regionalei est a ApaServ.

În urmă cu o săptămână, acesta spunea că „refacerea zonei se va realiza marţi (9 iunie – n.red.), dar nu înainte de a verifica starea conductei”, fiind vorba de o posibilă schimbare de conductă. Între timp, conducta nu s-a schimbat, doar a fost reparată, dar lucrările au durat cu şapte zile mai mult decât a estimat reprezentantul ApaServ.

De precizat că marţi, 16 iunie, nici dimineaţă, nici la prânz nu erau muncitori la sensul giratoriu care să lucreze pentru a termina refacerea perimetrului.

Comentarii

WORDPRESS: 0