Refacerea infrastructurii rutiere, în atenția Consiliului Județean

HomeActualitate

Refacerea infrastructurii rutiere, în atenția Consiliului Județean

 

Președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, Ionel Arsene, a vizitat joi, 20 octombrie, alte două șantiere deschise în județ. Prima oprire a fost în comuna Poiana Teiului, unde Compania de Drumuri Naționale efectuează lucrări de asfaltare pe o porțiune de drum de șase kilometri.

„Astăzi am fost din nou în județ pentru a inspecta stadiul lucrărilor aflate în derulare. Se lucrează pe drumul dintre Pipirig și Poiana Teiului, unde se efectuează lucrări de plombare, colmatare de fisuri, preluare denivelări și covor asfaltic, pe o porțiune de șase kilometri. Cei de la Compania de Drumuri Naționale execută lucrări în urma apelurilor pe care le-am făcut în calitate de președinte al CJ Neamț. Am insistat ca acest proiect să aibă loc, deoarece nu s-au făcut modernizări de mai bine de un deceniu, iar nemțenii din această zonă și turiștii care ne vizitează județul au nevoie de un drum modern de acces”, a afirmat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Al doilea șantier deschis în județ vizitat joi de președintele CJ Neamț a fost cel din comuna Tupilați, acolo unde, în urma calamităților din primăvară, au fost afectați pilonii podului care face legătura dintre comună și drumul european E85.

„Pentru a putea interveni asupra podului în vederea consolidării malului drept, am decis să deviem cursul râului Moldova. Această lucrare este absolut necesară, pentru a exclude orice risc ca circulația către E85 să fie afectată, iar oamenii să fie nevoiți să ocolească. Le-am cerut celor de la compania județeană de drumuri să respecte termenele de execuție, iar lucrarea să fie finalizată în luna martie anul viitor. Mi-am propus în acest mandat de președinte al Consiliului Județean să finalizez toate proiectele de refacere a infrastructurii rutiere, astfel încât acestea să fie funcționale și modernizate”, a mai afirmat Ionel Arsene.

cj-neamt-vizita-lucrari-1

cj-neamt-vizita-lucrari-2

cj-neamt-vizita-lucrari-3

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • nelutu ai inceput campania tata conducere mai slaba ca cea actuala cj nu a avut de mult timp ,dulama el rezolva omul lui ,,base’,in teritoriu !!!