Reclamație împotriva personalului de pază al spitalului

HomeSanatate

Reclamație împotriva personalului de pază al spitalului

 

 

Personalul de pază din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman a făcut obiectul unei sesizări trimise de o cititoare pe adresa Ziarului de Roman. Aceasta a declarat faptul că nu a fost să intre în incinta spitalului și că acest fapt a fost semnalat și conducerii instituției.

„Vă deranjez cu o problemă întâmpinată atât de mine, cât și de restul persoanelor ce vin în vizită la pacienții din Spitalul Municipal Roman. Domnul de la pază, numele nu îl cunosc, nu te lasă să intri până când nu i se dau bani. Plângeri la doamna director s-au făcut. Nu s-a luat nicio măsură. (…) Cum putem proceda? Unde trebuie să mă adresez mai departe. La directorul spitalului se pare că merg degeaba. Plus că te agresează atât verbal, cât și fizic”, se precizează, între altele, în mesajul transmis redacției.

La solicitarea Ziarului de Roman, reprezentanții instituției sanitare au transmis că Spitalul Municipal de Urgență Roman nu a primit nici o sesizare scrisă în anul 2019 cu privire la comportamentul agenților de pază.

„Conform Ordinului 1284/2012 privind reglementarea programului de vizite al aparținătorilor pacienților internați în Spitalul Municipal de Urgență Roman, vă aducem la cunoștință că programul de vizită pentru aparținătorii pacienților internați este de luni până vineri în intervalul orar 15.00 – 20.00, iar în zilele de sâmbătă și duminică programul de vizită este între orele 10.00 – 20.00. Pentru prevenirea distribuirii infecțiilor asociate, vizitarea pacienților în secțiile și compartimentele de Terapie Intensivă și Neonatologie este permisă zilnic doar membrilor familiei – respectiv părinți, copii, surori, frați –, condiția fiind ca vizita să se facă individual sau de către cel mult două persoane, cu acordul medicului șef de secție. Persoanele care doresc să facă sesizări cu referire la unitatea noastră se pot adresa la secretariatul Spitalul Municipal de Urgență Roman, strada Tineretului nr. 28, pe adresa de e-mail: secretariat@spitalroman.ro sau instituțiilor specializate”, a precizat purtătorul de cuvânt al unității medicale, Andreea Trifan.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0