Prima paginăActualitate

Reclamaţie anonimă despre transportul de la TRW: „Călătorim în condiţii de saună”

Reclamaţie anonimă despre transportul de la TRW: „Călătorim în condiţii de saună”

Dimensiune text

 

trw-02-680x365Un cititor ne-a transmis pe adresa redacţiei o reclamaţie cu privire la modul în care se face transportul angajaţilor de la compania multinaţională TRW. Sesizarea a fost făcută pe e-mail, dar fără a fi semnată sau a se preciza detalii, doar faptul că în autocare este foarte cald.

„Bună ziua! Sunt un angajat al TRW Român şi vreau să reclam condiţiile de temperatură de seră din autocare şi faptul că oamenii leşină de căldură, iar şoferii nu asigură ventilaţia şi răcoarea optimă în autocare. Suntem obligaţi să călătorim în condiţii de saună, ne mănâncă pielea şi ne este rău”, este sesizarea pe care am primit-o.

Reprezentanţii firmei de transport care duce şi aduce muncitorii la TRW spun că această sesizare nu este nici de departe una reală. „Noi avem un contract foarte clar cu această companie şi astfel de condiţii de transport, aşa cum precizează această reclamaţie, nu sunt permise. Toate maşinile pe care le avem şi le folosim pentru transportul angajaţilor TRW sunt dotate cu sistem de climatizare”, a declarat Ionuţ Pricope, managerul firmei de transport.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 4
  • E foarte adevarat. Se lauda ca au flota de autocare majoritar Mercedes, cu geamuri farte mari, dar ventilatia e la minimum ca sa economiseasca carburant pe banii nostri. Curge apa de pe noi si putzim. Cativa soferi au grija de racoare, dar cei batrani de regula nu-i intereseaza, ei stau cu geamul deschis dar o trapa n-ar deschide si pt cei din spate.

  • Ceeea ce se spune in reclamatie in legatură cu sauna din autocar este foarte adevarat . Este foarte cald in autocar . Oamenii coboara uzi de zici ca au fost la piscina. Chiar daca autocarele sunt dotate cu sistem pentru aer conditionat , nu fuctioneaza sau soferul nu il deschide .

  • Niste mincinosi.fac economie la motorina.si la transp de la tevi tot asa e..sauna in fiecare zi..ai instalatia de ac se odihneste..rusine pristil

  • ca sa nu mai spunem de conditiile de sclavagism/nepotism si bataie de joc la care sunt supusi operatorii de catre „liderii” de productie si superiori .. superiori(lideri) cu o pregatire scolara sub nivel mediu (8 / 10 clase) si operatori(muncitori necalificati) cu facultati terminate !!! In TRW Roman se angajeaza numai pe baza de pile (la birouri) !