Razii și percheziții ale polițiștilor și jandarmilor, în mai multe zone din Roman

HomeActualitate

Razii și percheziții ale polițiștilor și jandarmilor, în mai multe zone din Roman

 

 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț alături de polițiștii romașcani au acţionat pe raza municipiului Roman duminică, de 28 ianuarie, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite, precum și a abaterilor rutiere. La aceste acţiuni au participat şi jandarmi.

Activităţile au vizat prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, a faptelor care tulbură ordinea și liniștea publică, depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracţiuni, fiind desfășurate și două perchiziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor contra patrimoniului.

Astfel, pentru combaterea infracţionalităţii stradale, polițiștii au efectuat controale punctuale în pieţele Smirodava, Centrală, dar și în Cartierul Muncitoresc, zona Strada Nouă și în autogări. Totodată, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi a abaterilor rutiere, poliţiştii au acţionat în zona Nicolae Bălcescu, pe străzile Martir Cloșca, Banatului, Toma Stelian, Tudor Vladimirescu, bulevardul Republicii, bulevardul Roman Mușat, precum şi în alte zone de pe raza de competenţă.

Poliţiştii au verificat 36 de localurile publice și nouă săli prevăzute cu jocuri de noroc, fiind legitimate 65 de persoane. De asemenea, au fost instituite trei filtre în trafic, fiind controlate 35 de autoturisme, pentru a verifica atât persoanele, cât și bunurile ce ar putea proveni din infracțiuni.

„Pentru neregulile depistate, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, de circa 15.000 de lei. Astfel, au fost sancţionate fapte care contravin prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi a OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Activităţile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor continuă, pentru reducerea numărului de fapte antisociale, prin prezenţa activă a poliţiştilor în mijlocul comunităţii romașcane”, informează IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0