HomeNeamt

„Răpită” de prieten

O copilă de 16 ani și-a speriat părinții și a pus polițiștii pe drumuri, doar pentru că ea voia să se distreze cu prietenul.

 

 

Tînăra este din Răchiteni, dar învață la un liceu din Roman. Vineri după-amiază, aceasta trebuia să ajungă acasă, însă părinții au așteptat-o degeaba. Aceștia, dar și fratele minorei, au încercat să o contacteze telefonic. Abia sîmbătă, tînăra i-a trimis fratelui ei un SMS prin care îi spunea că a fost răpită, de pe stradă, împreună cu o altă fată, de doi bărbați.

Familia fetei s-a adresat imediat polițiștilor, iar aceștia s-au mobilizat pentru a o căuta pe fata răpită. Cum presupusa răpire ar fi avut loc în Roman, echipe de polițiști din cadrul Poliției municipiului Roman au efectuat cercetări în teren și au audiat cunoștințe și colegi ai fetei.

În noaptea de 20 spre 21 octombrie, în jurul orei 3.30, polițiștii au găsit-o pe minoră într-o discotecă din satul Adjudeni. Din declarația acesteia a rezultat că nu a fost victima vreunei infracțiuni și că, în tot acest timp, s-a distrat împreună cu prietenul ei.

Minora a fost sancționată contravențional pentru falsa alertare a autorităților.

Comentarii

WORDPRESS: 0