Prima paginăSanatate

Rampă pentru persoane cu handicap, la Centrul de Permanență de pe strada Bogdan Dragoş

Rampă pentru persoane cu handicap, la Centrul de Permanență de pe strada Bogdan Dragoş

Dimensiune text

 

Centru Permanenta Bogdan DragosEchipele de muncitori ale Direcţiei Servicii Edilitare au demarat o serie de lucrări de îmbunătăţire a condiţiilor din centrele de permanenţă aflate în subordinea Primăriei Roman. Printre acestea se numără montarea unei rampe pentru persoanele cu handicap la dispensarul din Bogdan Dragoș.

„Intervenţiile au loc şi ca urmare a discuţiilor pe care medicii de familie le-au purtat cu primarul Lucian Micu, în cursul lunii ianuarie, asupra problemelor pe care le întâmpină acest sector de activitate. Astfel, în săptămâna anterioară, s-au efectuat reparaţii la instalaţia de iluminat de la centrul de permanenţă de pe strada Bogdan Dragoş (Abator). Tot aici, s-a confecţionat şi se va monta o rampă metalică pentru persoanele cu dizabilităţi. Odată cu îmbunătăţirea vremii, se vor efectua şi lucrări de igienizare şi curăţenie, inclusiv la centrul de permanenţă de la dispensarul din Anton Pann”, se arată într-un comunicat al Primăriei Roman.

Reamintim faptul că în municipiul Roman funcţionează două centre de permanenţă în spaţii administrate de Primărie – la dispensarele din Bogdan Dragoş şi Anton Pann şi încă cinci centre de permanenţă în spaţii private – Central Clinic, Centrul de la Fundaţia „Episcop Melchisedec”, Centrul MedClass, Centrul IMC şi Centrul de la Gara Roman.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0