Home

Raliul mașinilor de epocă, găzduit de județul Neamț

Județul Neamț ajunge pe harta sporturilor cu motor la nivel național, cu prilejul organizării raliului mașinilor de epocă. Evenimentul Moldova Classic Rally este organizat de Consiliul Județean Neamț și ar urma să se desfășoare în perioada 7-8 Iunie. Romanul va fi și el parte din traseul pe care mașinile de epocă îl vor parcurge prin județ.

”Împreună cu reprezentantul Retromobil România, domnul Radu Gorea, am stabilit detaliile acestui eveniment, traseul urmând a străbate localitățile Piatra Neamț, Roman, Târgu Neamț și Bicaz. Astfel, un număr cât mai mare de nemțeni vor avea posibilitatea de a admira mașinile de epocă participante la cursa automobilistică. Dincolo de evenimentul în sine destinat în primul rând locuitorilor județului Neamț, organizarea unei astfel de competiții naționale contribuie cu succes la promovarea turistică a zonei”, a anunțat, pe pagina de socializare, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Pentru acest eveniment este estimată prezența a aproximativ 50 de mașini deținătoare ale ”Atestatului de Vehicul Istoric”.

Foto: auto-retro-passion.ro

Comentarii

WORDPRESS: 0