Prima paginăRoman

Radu Vatavu părăsește Consiliul Local și ajunge director

Dimensiune text

Consilierul local din partea PP-DD preia conducerea azilului de bătrîni, a cantinei sociale și a centrului de zi pentru copii aflați în situații de risc. Locul lui Radu Vatavu (foto) va fi ocupat de directorul Casei de Cultură, Doru Alexandru.

 

Ales de romașcani pe listele PP-DD, alături de Gabriel Andrici, să facă parte din Consiliul Local, Radu Vatavu va părăsi, în scurt timp, funcția de consilier local în schimbul celei de director. Juristul Radu Vatavu a cîștigat concursul organizat în vederea ocupării funcției de conducere a noului azil pentru bătrîni situat pe strada Ogoarelor, a noii cantine sociale de pe strada Speranței și a centrului de zi pentru copii aflați în situații de risc.

După ce angajarea în această funcție va fi confirmată oficial, voi renunța la funcția de consilier local. Deocamdată, mă informez în ce privește lucrurile pe care le voi avea de făcut în noua funcție, regulamentele de ordine interioară, echipa de lucru. Printre angajați se numără multe persoane care nu au mai lucrat în acest sistem și, în plus, încă sînt posturi neocupate„, a explicat Radu Vatavu.
Acesta a mai lucrat ca jurist la o firmă din București, iar la ora actuală este manager al societății Talia Consulting SRL Roman.

Locul ce va fi lăsat liber de Radu Vatavu în Consiliul Local va fi ocupat de Doru Alexandru (foto dreapta), directorul Casei de Cultură, aflat pe listele PP-DD. „Presupun că voi face parte din comisia de cultură a Consiliului Local, unde pretențiile vor crește. Una este să conduci Casa de Cultură și alta înseamnă să te ocupi de problemele culturale ale întregului oraș. Deocamdată, am luat o hotărîre în ce privește Casa de Cultură: începînd din această toamnă, în sala mică, vom organiza săptămînal cîte o zi de teatru pentru publicul romașcan. Sala are o capacitate de 100 de persoane și este încălzită, deci va oferi confort publicului„, a spus Doru Alexandru.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0