Prima paginăPolitica

PSD Roman a oferit pachete cu alimente romașcanilor nevoiași

PSD Roman a oferit pachete cu alimente romașcanilor nevoiași

Dimensiune text

 

Marți după-amiaza, 11 aprilie, membrii PSD Roman, în frunte cu președintele executiv al organizației, Marius Neculai – candidatul partidului la alegerile parțiale pentru Primăria Roman din acest an -, au oferit, la sediul organizației de pe strada Ștefan cel Mare, câteva zeci de pachete cu alimente familiilor nevoiașe din oraș.

„Așa cum este tradiția și așa cum credem că e normal, în perioada Săptămânii Mari vrem să fim alături de semenii noștri, care au, la ora actuală, diverse probleme și merită a fi ajutați. Vrem ca toată lumea, de Paști, să fie mulțumită, să fie fericită, și, dacă noi putem contribui pentru îndeplinirea acestor obiective, ne bucurăm, în același timp. Am pregătit, împreună cu colegii mei din Organizația Roman a PSD, 50 de pachete, în care am inclus tot ceea ce este necesar pentru pregătirea unei mese bogate de Paști – precum ouă roșii, cozonac, vin sau produse din carne. Credem că vor fi mulțumiți și vor aprecia gestul colegilor mei, iar eu le transmit tuturor romașcanilor, cu această ocazie, Sărbători Fericite”, a declarat președintele executiv al PSD Roman, Marius Neculai.

Pe lângă această acțiune, miercuri, 12 aprilie, membrii PSD Roman vor oferi astfel de pachete cu alimente și copiilor de la Centrul „Romanița”.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0