PSD a pierdut Cordun. Adrian Ciobanu este noul primar (numărătoare paralelă)

HomeActualitate

PSD a pierdut Cordun. Adrian Ciobanu este noul primar (numărătoare paralelă)

 

Primăria Cordun

Primăria Cordun

Incredibil, dar adevărat dacă ne luăm după numărătoarea paralelă a unei formațiuni politice, comuna Cordun are un nou primar – Adrian Ciobanu, de la PNL. Astfel, după cinci mandate consecutive, adică 20 de ani, primarul în funcție – Adrian Diaconu pierde Primăria celei mai bogate comune din zona Roman în favoarea lui Adrian Ciobanu, cel care, din 2010, l-a secondat la conducerea administrației locale din comună, ca viceprimar.

Adrian Ciobanu ne-a confirmat informația, declarând că, pe numărătoarea paralelă avea, la ora 23.15, o mie de voturi înaintea primarului Adrian Diaconu.

Numai în localitatea Cordun, la închiderea urnelor, prezența la vot a fost de 57,17%, cu mult peste media județului sau a țării.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • Pentru Adrian Ciobanu :
    Felicitari si nu uita de unde ai plecat! calauza ta sa fie LEGEA si respectul fata de cetatenii corecti ai comunei care trudesc din greu pentru o paine in mod corect si cinstit Succes!!

  • Nu-l ccunosc pe noul Primar din Cordun ….dar pe fostul primar l-am cunoscut,i-am cunoscut si sotia,fosta directoare de scoala.Doi oameni minunati,integri din p.de v. moral,corecti,muncitori,placuti.Domnul fost primar a facut multe lucruri bune si frumoasr pentruCordun si pentru corduneni,a schimbat total fata comunei Cordun,nu stiu ce ar mai putea face noul primar Ciobanu.Pacat ca domnul Diaconu nu amai castigat si acest mandat,mare pacat,,dar asa se intampla cand esti inconjurat de tradatori si dusmani!!!!!