Prima paginăRoman

Protest la înălțime în Gara Roman

Dimensiune text

Miercuri după-amiază, călătorii și cei care au avut drum în zona Gării Roman au avut parte de un spectacol șocant. Un tînăr aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a urcat pe un stîlp și a început să protesteze. La fața locului s-au adunat zeci de curioși, un echipaj SMURD, un echipaj al Stației de Ambulanță Roman și mai mulți polițiști.

 

 

Bărbatul s-a urcat pe un stîlp înalt de aproximativ 30 de metri, în vîrful căruia era o platformă pe care erau fixate mai multe reflectoare. Pentru a-l convinge să coboare, polițiștii au adus-o pe soția sa, în vîrstă de 20 de ani, care a venit însoțită de soacră și de fiul bărbatului, în vîrstă de patru luni.

Marți, era foarte liniștit, ba, chiar, am rîs cu el, dar astăzi nu știu ce a pățit. A băut mult, a amestecat băuturile și a zis că se duce în oraș. Soția i-a zis că merge cu el, însă el s-a enervat și a plecat în oraș de unul singur. Pe mine m-au sunat cînd am ieșit de la serviciu. În urma cu cîțiva ani, soția lui a pierdut un copil, cînd era însărcinată în șase luni, și, de atunci, a luat-o razna. O vreme s-a mai liniștit, dar, anul trecut, s-a îmbătat și a amenințat că se aruncă de pe puntea de la Cotu Vameș„, a povestit soacra bărbatului.

Polițiștii și rudele au încercat de mai multe ori să-l convingă să coboare, dar, de fiecare dată, bărbatul a devenit violent și a spart reflectoarele de pe stîlp, aruncînd cu sticlă și bucăți de tablă. În cele din urmă, după mai bine de o oră, în urma unei convorbiri telefonice, bărbatul a coborît de unul singur de pe stîlp. El a fost preluat de către polițiști, care l-au transportat la secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Municipal de Urgență.

Ca o coincidență, potrivit soacrei sale, Cristian a fost coleg de muncă la o spălătorie din oraș cu tînărul care a vrut să se sinucidă sîmbăta trecută, într-un bloc de pe bulevardul Roman Mușat.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • aceste gesturi au ajuns precum moda,mai exact cum se fac prezentari de moda asa si cu acesti indivizi care se dau an spectacol,dar ce este de retinut ,ca acesti teribilisti pun autoritatile an miscare politie ,salvare s.a.m.d. pe banii nostri si atunci ce este de facut cu asemenea exemplare,degeaba ai amendeaza ca tot nu-si platesc amenzile ,atunci nu ar trebui sa li se acorde atata atentie si sa fie lasati sa faca ce vor ,bai nene te-ai saturat de trait nu ai decat