Prima paginăPolitica

„Promoţia 2016” a Consiliului Judeţean Neamţ şi-a luat rămas bun

„Promoţia 2016” a Consiliului Judeţean Neamţ şi-a luat rămas bun

Dimensiune text

 

Ședinţa Consiliului Judeţean Neamţ de joi, 9 iunie, a fost ultima din acest mandat, motiv pentru care unii dintre consilierii judeţeni au ţinut discursuri de mulţumire pentru colaborarea de care s-au bucurat în cei patru ani în care şi-au desfăşurat activitatea în calitate de aleşi ai judeţului.

CJNeamt-sedinta-9iunie

La finalul şedinţei, preşedintele Consiliului Judeţean, Emilia Arcan, a avut două surprize pentru consilieri: a oferit fiecăruia câte o plachetă, după care a descoperit două panouri, unul cu fotografii ale şefilor legislativului începând cu anul 1992, de la înfiinţare, şi unul cu componenţa legislativului 2012 – 2016. O fotografie a ultimului panou, la dimensiune redusă, a fost aşezată în interiorul plachetei fiecărui consilier. După ciocnirea unei cupe de şampanie, conducerea instituţiei a făcut o fotografie de grup cu consilierii şi şefii direcţiilor, serviciilor şi birourilor din Consiliul Judeţean.

După alegerile locale de duminică, 5 iunie, în componenţa noului for legislativ, mandatele la nivelul Consiliului Judeţean Neamţ vor fi repartizate astfel: alianţa PSD-UNPR – 17 mandate, PNL – 14 mandate, ALDE – 2 mandate şi PMP – 2 mandate.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • O sa apara in poze si doamna Varlan ? vai ce surpriza , va trebui sa treaca si pe la catedra !