HomeSocialEducatie

Promoţia 2014 a Colegiului Naţional „Roman-Vodă” – gimnaziu

Clasa a VIII-a A, diriginte Sorina Danciu

Clasa a VIII-a A, diriginte Sorina Danciu

Zile încărcate de emoţie şi de bucurie pentru elevii de clasa a VIII-a ai Colegiului Naţional „Roman-Vodă”, zi în care se pregătesc să păşească, cu hotărâre şi entuziasm, pragul de la copilărie spre adolescenţă. Promoţia 2014 a ajuns la momentul absolvirii. Tineri, serioşi, păstrând, în acelaşi timp, candoarea copilăriei, au păşit, cu emoţie amestecată cu teamă şi încredere, spre anii de liceu.

Pentru a marca despărţirea de şcoala în care au crescut şi s-au format timp de opt ani, de colegi şi de profesori, fiecare clasă a organizat o scurtă festivitate. S-au revăzut în fotografii, boboci de-o şchioapă, încercând să n-o scape din ochi pe doamna învăţătoare, şi şi-au adus aminte de greutăţile cu care s-au luptat în anii de şcoală: teoreme, extemporale sau teama de a fi scos la tablă, dar şi de bucuriile pe care le-au trăit crescând alături de colegi, sub ochii profesorilor.

Clasa a VIII-a B, diriginte Beatrice Lăpuşneanu

Clasa a VIII-a B, diriginte Beatrice Lăpuşneanu

„Am parcurs, împreună cu elevii promoţiei 2014, patru ani, cu unii chiar opt, drumul lung, dar atât de frumos, al cunoaşterii. Colegii mei au fost alături de ei, ajutând-i ca acest drum să fie mai uşor, mai atractiv. Sper că au reuşit acest lucru, iar anii petrecuţi alături de noi să fie o amintire minunată. Acum, pe aceşti elevi îi aşteaptă o nouă provocare – aceea de a rămâne romanvodişti încă patru ani de liceu. De aceea, le doresc succes la examenele care îi aşteaptă şi să ne revedem la deschiderea noului an şcolar, în calitate de liceeni. Lângă ei sunt profesorii, părinţii, colegii. Urcuşul pe treptele vieţii este greu, dar, prin perseverenţă, muncă, pot izbuti. Îi felicităm pentru rezultatele bune şi foarte bune obţinute la concursurile şcolare, precum şi pentru implicara lor în proiecte. Mulţumim părinţilor, care au contribuit, alături de şcoală, la formarea ca Oameni a acestor elevi. Cu siguranţă, ne vom bucura peste ani, împreună, de realizările copiilor noştri”, a spus profesoara Mihaela Tanovici, directorul Colegiului Naţional „Roman-Vodă”.

Comentarii

WORDPRESS: 0