Proiecții de filme în Parcul Municipal, în acest sfârșit de săptămână

HomeSocial

Proiecții de filme în Parcul Municipal, în acest sfârșit de săptămână

În acest weekend, vineri, 5 august, și sâmbătă, 6 august, în Parcul Municipal din Roman se vor desfășura două proiecții de filme în aer liber, în urma unui parteneriat încheiat între municipalitate și Caravana Cinema Nomade.

Proiecțiile celor două zile vor începe la orele 21.00 și vor avea loc în zona centrală a parcului, din zona de lângă debarcader și terasa restaurant, accesul fiind gratuit. Vineri, 5 august, este programat filmul de desene animate „Luca” (SUA, 2021), producție Disney – Pixar, povestea unui băiețel ce trăiește o vară de neuitat în Italia (detalii aici), în timp ce sâmbătă, 6 august, va fi difuzat filmul de aventuri „Croazieră în junglă” / „Jungle Cruise” (SUA, 2021, cu Dwayne Johnson și Emily Blunt), ale căror personaje se află într-o misiune pe viață și pe moarte în junglă pentru a găsi „Arborele Vieții” și a salva omenirea (detalii aici).

Proiectul de difuzare a celor două filme a fost aprobat în ședința ordinară a lunii iulie a Consiliului Local, consilierii locali romașcani aprobând alocarea din bugetul local a sumei de 12.000 de lei pentru cele două proiecții de film în aer liber din parc.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0