Proiecții de filme în Parcul Municipal, în acest sfârșit de săptămână

HomeTimp liber

Proiecții de filme în Parcul Municipal, în acest sfârșit de săptămână

La sfârșitul acestei săptămâni, romașcanii sunt invitați la filme în aer liber în Parcul Municipal. Proiecțiile vor fi oferite de Cinema Nomade, cu sprijinul Primăriei Roman, și vor avea loc vineri, 25 august, și sâmbătă, 26 august, începând cu ora 20, în zona centrală a parcului, în apropierea debarcaderului.

„Dragă comunitate a iubitorilor de film și a nopților de vară, suntem încântați să vă anunțăm că, pentru al doilea an consecutiv, vă așteptam să vă alăturați la o experiență de neuitat sub cerul înstelat. Anul acesta, ne-am propus să vă aducem bucurie în două seri speciale. Vineri, 25 august, este seara specială dedicată celor mici și sufletelor tinere. Vă invităm să vă alăturați proiecției filmului «Pinocchio», o poveste fermecătoare și plină de aventuri care a adus zâmbete pe chipurile copiilor din întreaga lume – filmul este dublat în limba română. Sâmbătă, 26 august, este momentul să adunați prietenii și familia pentru un film captivant sub cerul înstelat. Vă prezentăm «A star is born», o dramă muzicală care va cuceri inimile publicului de toate vârstele. Experimentați emoția unei povestiri profunde despre iubire și visuri urmărite cu pasiune. Filmul este subtitrat și adresat publicului matur. Adăugați un pic de confort evenimentului aducând cu voi scaune pliante, pături și gustările preferate. Este o ocazie excelentă de a petrece timp de calitate împreună cu cei dragi și de a crea amintiri prețioase. Accesul la proiecții este gratuit și deschis tuturor, așa că vă așteptăm cu brațele deschise să vă bucurați de serile noastre de cinema în aer liber”, este invitația lansată de organizatori.

Vineri, 25 august, ora 20.00
„Pinocchio”, SUA, 2022, 105 minute. Regia Robert Zemeckis – film dublat în limba română.

Sâmbătă, 26 august, ora 20.00
„A star is born”, SUA, 2018, 135 de minute. Regia: Bradley Cooper. Cu: Lady Gaga, Bradley Cooper. Rating AP-12: Acordul părinților pentru copiii sub 12 ani.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0