Prima paginăActualitateRoman

Proiecte pentru strada Fabricii

Dimensiune text

Primăria Roman vrea să continue proiectul Fundaţiei Pacea şi al Bisericii Norvegiei, implementat în strada Fabricii. Administraţia locală are în plan, pentru anul viitor, continuarea reparaţiilor la blocurile din „satul olimpic” şi modernizarea acestora. „Mi-aş dori, aşa cum am făcut cu acoperişurile, ca toţi acei pereţi separatori, care compartimentează şi sunt din rigips sau din OSB, să-i facem din bolţari sau din BCA. Vrem să dăm o structură mai solidă, pentru că mulţi pereţi s-au stricat. E drept, şi din cauza utilizării necorespunzătoare. Dar eu cred că un perete de rigipis este mai util la o compartimentare interioară a unei locuinţe, iar acolo sunt compartimentări interioare, dar care delimitează spaţiile individuale de cele comune”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Șeful administraţiei locale a explicat că intenţionează ca, la lucrările de anul viitor, să îi implice şi pe cei care locuiesc în strada Fabricii.

Anul acesta, Fundaţia Pacea şi Biserica Norvegiei au implementat în strada Fabricii un proiect de aproximativ 65.000 de euro. Din aceşti bani s-au făcut, printre altele, reparaţii la baia comună – care are inclusiv duşuri şi maşini de spălat -, s-au cumpărat consumabile, s-a modernizat dispensarul din zonă şi s-au cumpărat medicamente.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0