Prima paginăSport

Programul pentru terenurile de sport de lângă Sala Sporturilor, prelungit până la orele 22

Programul pentru terenurile de sport de lângă Sala Sporturilor, prelungit până la orele 22

Dimensiune text

 

 

Primăria municipiului Roman a lansat în dezbatere publică marți, 31 iulie, un proiect de hotărâre de Consiliu Local vizând modificarea Regulamentul de Organizare și Funcționare a Complexului Sportiv Sala Sporturilor.

Complexul Sportiv Sala Sporturilor, aflat în administrarea CSM Roman, cuprinde o bază sportivă compusă din Sala Sporturilor, Bazinul de Înot, un teren de minifotbal cu nocturnă și două terenuri de tenis cu nocturnă. Complexul este utilizat de secția de handbal a CSM Roman, pentru activitatea sportivă de performanță, iar ocazional de publicul practicant de sport. Prin Regulamentul aprobat de Consiliul Local, programul de funcționare cu publicul a fost stabilit până la ora 21.00 pentru Sala Sporturilor, terenul de minifotbal și terenurile de tenis.

„Pentru desfășurarea eficientă a activităților în cadrul Complexului, în urma solicitărilor clienților de extindere a programului de funcționare cu publicul pentru baza sportivă, respectiv de la ora 21.00 la ora 22.00, pentru terenul de minifotbal, Consiliul de Administrație al CSM Roman a hotărât aprobarea modificării programului de funcționare cu publicul până la ora 22.00 pentru terenurile de tenis, Sala Sporturilor și terenul de minifotbal. De asemenea Consiliul de Administrație a aprobat corectarea unei erori materiale privind tariful de acces în nocturnă pentru terenurile de tenis din cadrul Complexului Sportiv Sala Sporturilor, în loc de suma de 50 lei, eronat a fost trecută suma 40 lei”, precizează expunerea de motive a proiectului de hotărâre lansat spre consultare publică pe site-ul Primăriei, ce urmează a fi dezbătut ulterior în Consiliul Local.

Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate, cu privire la acest proiect, pot fi depuse până la data de 11 august, la Biroul Unic din cadrul Primăriei Municipiului Roman sau pe adresa de adresa de e-mail: admpublica@primariaroman.ro.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0