Programul activităților pregătite pentru picnicul din Parcul municipal de duminică, 14 iulie

HomeActualitate

Programul activităților pregătite pentru picnicul din Parcul municipal de duminică, 14 iulie

 

 

Primăria municipiului Roman continuă tradiția organizării unui picnic în Parcul municipal, la care vă invită pe 14 iulie.

Pentru cei mici sunt pregătite mai multe ateliere și două sesiuni în care voluntari le vor citi povești. Vor fi organizate, pentru toate vârstele, și sesiuni de fitness în aer liber, mai ales că în Parc există o zonă dedicată acestei activități. Un meci de fotbal la care se pot înscrie toți cei ce se simt în formă va fi organizat pe terenul cu gazon sintetic. Pentru iubitorii sportului minții, vor fi aduse mese de șah. Se va organiza și un concurs de întrecere cu hidrobicicletele pe lac.

„Pentru prima dată, în Parc vom amenaja un spațiu expozițional, dedicat iubitorilor de animale de companie, pentru a vă încuraja să adoptați din câinii fără stăpân. În foișorul de pe aleea principală se vor susține mai multe momente artistice, astfel încât toți cei care vor veni în Parc pe 14 iulie să se bucure de natură, de talentele locale și de spiritul romașcan. Programul activităților a fost creionat în mare parte, dar vă invităm și pe dumneavoastră să veniți cu noi sugestii, pentru a face din această ieșire la iarbă verde un prilej bun pentru a ne cunoaște, dar mai ales pentru a ne petrece timpul bucurându-ne de natură. Vă așteptăm și pe dumneavoastră ca, în măsura în care doriți să vă implicați, să vă alăturați acestui eveniment, iar pe 14 iulie Romanul să iasă la picnic”, au transmis reprezentanții Primăriei Roman.

Programul evenimentelor desfășurate cu prilejul picnicului din Parcul municipal Roman:

– Pe tot parcursul zilei, în zona centrală, se vor desfășura ateliere dedicate tinerilor – by Kult Hub, Cabină foto pentru păstrarea amintirilor – by MV Production, jocuri cu baloane și mascote – by Piticot.

– La orele 10.00 și 13.00 se vor organiza sesiuni de fitness, cu sprijinul antrenorului Bogdan Huci, pe terenul de fotbal din Parc și în zona Muzeului de Științe Naturale.

– La ora 11.00 se va organiza un meci de fotbal, înscrierile putând să se facă la foișor, între orele 10.00 – 10.40. În cazul în care numărul celor înscriși va fi mai mare, o nouă partidă se va organiza ulterior.

– Poiana cu povești – la orele 12.00 și 14.00, voluntarii Mădălina Bozieanu și Roxana Iorga le vor citi copiilor povești, în zona insulară de la intrarea în Parc dinspre strada Eternității.

– Pe lacul din parc, la orele 11.00 și 16.00, se vor organiza două concursuri de viteză bărci cu vâsle, înscrierile putând fi făcute la foișor între orele 10.00 și 10.40.

– Echipa pasionaților de ciclism MTB Roman pregătește, între orele 12.00-18.00, mai multe evenimente pe aleea din zona Muzeului de Știință. Înscrierile pentru cei care vor să participe la evenimentele MTB se fac la cortul special amenajat, iar participanții trebuie să aibă bicicletă și echipament corespunzător.

– Între orele 12.00 și 15.00, în zona locului de joacă pentru copii, vor fi amplasate mese pentru cei care sunt pasionați de șah.

– Începând cu orele 14.00, la foișorul din Parc se va desfășura un program artistic asigurat de tinerii talentați din Roman.

În cazul în care vremea va fi neprielnică duminică, manifestarea va fi reprogramată la o dată care va fi anunțată ulterior de municipalitate.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0