Prima paginăSocial

Proceduri simplificate pentru accesul în Ștrand

Proceduri simplificate pentru accesul în Ștrand

Dimensiune text

 

Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor Ștrandului Municipal, din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova” din Roman, în sensul simplificării procedurii de programare, Club Sportiv Municipal Roman anunță modificarea reglementărilor privind programarea telefonică a accesului în Ștrandul Municipal, începând cu data de 1 iulie.

Astfel, programările telefonice se vor efectua în avans, din ziua curentă apelului pentru următoarele două zile. Nu se vor efectua rezervări telefonice pentru aceeași zi cu ziua apelului. Intervalul orar în care se pot face rezervările telefonice este: luni – duminică orele 14:00 – 20:00, la numărul de telefon: 0786.450.754. În limita locurilor disponibile rămase nerezervate, accesarea bazei de agrement se poate face direct (fără o rezervare telefonică prealabilă), la casieria Ștrandului Municipal.

Regulile generale de respectat în incinta Ștrandului Municipal:
– este obligatorie purtarea măștii în spațiile comune;
– este interzis scuipatul sau suflatul nasului în bazin;
– nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă semne de infecție respiratorie (tuse și strănut frecvente, stare generală alterată) și febră mai mare de 37,3°C;
– în apă, fiecărui înotător trebuie să îi revină o suprafață exclusivă de cel puțin 12 metri pătrați;
– privitor la șezlonguri, se va respecta o distanță de 2 metri, în orice direcție, pentru persoanele care nu fac parte din aceeași familie;
– orice accesare a serviciilor Ștrandului va fi precedată de o procedură de auto-evaluare efectuată de către client, persoanele care prezintă unul sau mai multe din simptomele comune ale îmbolnăvirii cu COVID-19 urmând să nu părăsească locuința și să parcurgă procedurile descrise de autoritățile sanitare.

Se recomandă clienților ca măsuri suplimentare împotriva îmbolnăvirii cu COVID-19:
– evitarea introducerii în incinta ștrandului de alimente sau băuturi aduse de acasă;
– respectarea indicațiilor și regulilor afișate în incinta ștrandului;
– evitarea ieșirii și revenirii în incinta ștrandului sub diverse pretexte.

Terenul de volei pe nisip va putea fi utilizat de maxim 6 jucători, cu păstrarea regulilor de distanțare: la efort fizic de doi metri, iar în repaus șapte metri.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0