Prima paginăSport

Probleme cu banii la CSM Ploieşti, meciul de la Roman este incert

Probleme cu banii la CSM Ploieşti, meciul de la Roman este incert

Dimensiune text

 

ploiesti-03Luni, 19 septembrie, de la ora 18, la Sala Sporturilor din Roman este programată partida din cadrul etapei a doua a Ligii Naţionale de handbal feminin, dintre CSM Roman şi CSM Ploieşti.

Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul din Ploieşti, partida s-ar putea să nu se dispute. Jucătoarele CSM Ploieşti au depus memorii la federaţie să fie lăsate să plece de la echipă, din cauza restanţelor salariale, iar în meciul de sâmbătă pe care CSM Ploieşti l-a disputat în Cupa EHF, manşa a doua din primul tur preliminar, ploieştencele au avut înscrise pe foia de joc doar şapte jucătoare.

Oficialii CSM Roman nu fuseseră anunţaţi, până duminică la prânz, de Federaţia Română de Handbal, despre o posibilă anulare a meciului, handbalistele romaşcane pregătindu-se în program normal pentru meciul din etapa a doua, în cursul zilei de duminică fiind aşteptaţi la Roman arbitrii pentru partida de luni. Cu toate acestea, după meciul de sâmbătă din Cupa EHF, site-ul oficial al clubului din Ploieşti a precizat că jucătoarele nu se vor prezenta la meciul de luni de la Roman: „În cursul zilei de luni, clubul va înştiinţa Federaţia Română de Handbal că, în condiţiile în care a rămas fără jucătoare, nu se poate prezenta la meciul din etapa a II-a a Ligii Naţionale, de la Roman”.

Etapa a doua a Ligii Naţionale a mai programat partidele: Dunărea Brăila – Unirea Slobozia 37-25 (miercuri, 14 septembrie), HC Zalău – CSM Bucureşti 17-31 (vineri, 16 septembrie), U Cluj – Măgura Cisnădie 31-31 (sâmbătă, 17 septembrie), Corona Braşov – Danubius Galaţi 30-23, SCM Craiova – CSM Bistriţa 22-25, Cetate Deva – HCM Râmnicu Vâlcea (duminică, 18 septembrie).

Etapa viitoare, joi, 22 septembrie, CSM Roman urmează a întâlni, în deplasare, campioana CSM Bucureşti.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0