Prima paginăRoman

Prinși la furat de uși și pavele

Dimensiune text

Recent, polițiștii locali au identificat mai mulți romașcani care s-au apucat de furat materialele de construcții utilizate pentru modernizarea Pietonalului Ștefan cel Mare, dar și uși metalice ale centralelor termice din municipiu.

 

Costică P., în vîrstă de 53 de ani, domiciliat pe strada Ștefan cel Mare, a fost prins în timp ce fura pavelele destinate amenajării Pietonalului. Acesta a fost observat de polițistul local care supraveghea sistemul de monitorizare video a municipiului. Bărbatul a recunoscut că fura pavelele și le ducea la domiciliul său, iar după fotografierea sa și recunoașterea faptei, reprezentanții firmei de construcții care efectuează lucrările au stabilit prejudiciul creat, iar hoțul a fost predat Poliției Municipale.

De asemenea, o patrulă a Poliției Locale a surprins, la intersecția străzii Tirului cu strada Mihai Viteazu, patru persoane care transportau o ușă metalică de patru metri pătrați. Vasile S., în vîrstă de 25 de ani, Mihăiță J., în vîrstă de 25 de ani, Petru C., în vîrstă de 28 de ani, și Gheorghe S., în vîrstă de 29 de ani, au sustras ușa metalică – a cărei greutate era de 420 de kilograme – de la centrala termică 3 de pe strada Anton Pann. Cei patru au fost predați Poliției Roman, în vederea efectuării de cercetări.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0