Prinși aruncând gunoaie pe domeniul public

HomeSocial

Prinși aruncând gunoaie pe domeniul public

 

În timp ce unii se străduiesc să mențină curățenia, alții aruncă gunoaiele pe unde apucă. Poliția Locală Roman spune că a intensificat controalele pe linia identificării celor care aruncă la întâmplare deșeurile pe terenurile de pe domeniul public. Câțiva au și fost prinși și amendați.

„Poliţia Locală Roman, cu un efectiv în teren de 28 de poliţişti, a acţionat pe raza municipiului pentru prinderea celor care depozitează gunoi în locuri neautorizate. Ca urmare a controalelor din acest final de săptămână, au fost găsite opt persoane care au aruncat reziduuri şi gunoaie pe domeniul public, în afara locurilor special amenajate: I. Constantin, de 23 ani, R. Maria, de 44 ani, A. Veronica, de 33 ani, C. Vasile, de 37 ani – toţi din Roman, M. Cristian, de 51 ani, B. Monica, de 27 ani – din Sagna, P. Ion, de 31 ani, din Trifeşti şi D. Leonard, de 29 ani, din Tămăşeni. Toţi aceştia au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 100 lei, fiind obligaţi să ridice gunoiul şi să aducă terenul la starea iniţială”, anunță reprezentanții Primăriei Roman.

Amenzile pentru depunerea deșeurilor în zone neamenajate sunt mici, dar este sunt stabilite prin hotărâri ale Consiliului Local. La depozitul temporar închis în această lună nu au mai fost prinse persoane care să încerce să mai descarce aici camioane cu gunoi.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0