Prima paginăNeamt

Prins în flagrant

Dimensiune text

Un tînăr de 27 de ani, din comuna Tașca, a fost prins în flagrant de ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Vrancea, cînd dădea mită unui polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vrancea pentru a scăpa de acuzația de furt.

 

În data de 30 august, la Biroul Județean Anticorupție Vrancea s-a înregistrat denunțul unui agent de poliție din cadrul IPJ Vrancea, care a sesizat faptul că un cetățean i-a promis o sumă neprecizată de bani pentru a-l favoriza cu ocazia cercetărilor într-un dosar penal, în care era cercetat, împreună cu alte trei persoane, pentru furt. În pofida refuzului agentului de poliție, bărbatul a insistat, oferindu-i toți banii pe care îi avea asupra sa, respectiv 150 lei, cu promisiunea ca, la viitoarea întîlnire, care urma să aibă loc la data de 2 septembrie, să ofere o sumă mai mare.
În baza denunțului formulat de agentul de poliție, a fost organizată acțiunea de prindere în flagrant. Flagrantul s-a organizat sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Vrancea, cu sprijinul Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI), iar tînărul din Tașca a fost surprins în timp ce oferea 500 lei agentul de poliție, pentru a-i rezolva favorabil dosarul penal.

Față de cel în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale, pentru comiterea infracțiunii de dare de mită. Instanța a dispus cercetarea bărbatului în stare de libertate.

COMENTARII

WORDPRESS: 0