Prima paginăActualitate

Prins de polițiști după ce a spart un magazin din Roman

Prins de polițiști după ce a spart un magazin din Roman

Dimensiune text

 

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi sâmbătă, 6 octombrie, cu privire la faptul că un bărbat a pătruns prin efracţie într-o societate comercială din Roman.

Conform IPJ Neamț, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar la scurt timp au observat un bărbat care, la vederea acestora, a încercat să fugă, abandonând mai multe pachete de ţigări şi o pereche de mănuşi. Acesta a fost prins şi imobilizat de poliţişti, care l-au condus la sediul poliţiei, în vederea audierii.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că ţigaretele abandonate au fost sustrase din incinta societăţii comerciale de un bărbat de 30 de ani, din Roman. În urma probării activităţii infracţionale, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ. La data de 6 octombrie, faţă de bărbatul de 30 de ani, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus măsura preventivă a controlului judiciar”, informează IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0