Prima paginăRoman

Primul contracandidat al primarului Leoreanu s-a înscris în cursă

Dimensiune text

S-au depus primele candidaturi la Biroul Electoral Municipal.

Sorin Cazan mai vrea un mandat în Consiliul Local Roman. Vasile-Daniel Enache este candidatul PRM pentru Primăria Roman.

 

 

Sorin Dumitru Cazan, consilier local independent, mai vrea un mandat de consilier local. Acesta a fost primul candidat romașcan care și-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal (BEM) Roman. Acesta s-a prezentat la BEM cu documentele aferente marți, 24 aprilie. Pe lîngă cererea pentru acceptarea candidaturii, Sorin Cazan a trebuit să prezinte liste cu susținători și o declarație pe propria răspundere prin care confirmă că datele din listele cu susținători sînt reale.

Următorii care și-au depus candidaturile la BEM Roman au fost membrii Partidului România Mare. Aceștia s-au prezentat la Primăria municipiului Roman, acolo unde este sediul BEM, miercuri, 25 aprilie. PRM a venit cu o listă de 27 de candidați pentru Consiliul Local Roman și cu un candidat tînăr pentru funcția de primar al municipiului Roman. Acesta este Vasile-Daniel Enache, un inginer silvic în vîrstă de 35 de ani.

Candidaturile pentru primari și pentru consilierii locali se primesc la birourile electorale de circumscripție pînă pe data de 1 mai, ora 24.00. La Biroul Electoral Județean se depun doar candidaturile pentru obținerea unui post de consilier județean sau pentru președenția Consiliului Județean Neamț. Deocamdată, la BEJ nu s-a depus nici o candidatură, termenul limită fiind 1 mai, ora 24.00.

COMENTARII

WORDPRESS: 0