Prima paginăActualitateRoman

Primăvara capricioasă întârzie lucrările în ştrand

Dimensiune text

Doar o parte din ştrandul municipal va fi gata până la 1 iunie. Zona cu bazine este aproape terminată, dar la zona de picnic, cea din partea stângă, lucrările sunt în deplină desfăşurare. „Nu cred că va fi gata zona de divertisment din ştrand la 1 iunie. Vremea nefavorabilă nu ne-a ajutat, a plouat foarte mult. La un moment dat, m-am dus eu acolo şi am oprit lucrările, pentru că ploua abundent. Sigur, zona de ştrand va fi gata la 1 iunie, pentru că acum facem ultimele finisaje. Sper ca măcar partea din faţă de la zona de picnic – divertisment să fie gata şi să rămână zona din spate, deşi mulţi colaboratori din Primărie, dar şi consilieri locali, mi-au spus să nu deschid până nu va fi gata totul, fiindcă este o investiţie aşteptată de mult timp şi ar fi foarte frumos ca, la inaugurare, să fie totul terminat”, a afirmat primarul municipiului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu.

Până la inaugurare, reprezentanţii administraţiei publice locale pregătesc un regulament pentru ştrand. Astfel, cei care vor veni cu maşina vor plăti pentru parcare, cei care vor dori să facă un picnic vor plăti un tarif de folosire a căsuţelor speciale şi vor avea acces la apă curentă, energie electrică, canalizare şi grătar, iar cei care vor merge la bazine vor plăti taxă de intrare.

Singurul restaurant din ştrand va rămâne cel al lui Vasile Barcan, cu condiţia ca investitorul să modernizeze aspectul localului. Un alt investitor privat care va desfăşura activităţi în ştrand este Imrom SA. Firma a luat în concesiune terenurile de sport, din partea dreaptă de la intrarea în ştrand, şi le modernizează pentru cei care vor să facă mişcare în aer liber. Un alt spaţiu care va fi concesionat va putea găzdui un cort pentru evenimente speciale. Pentru că la prima licitaţie nu s-a înscris nimeni, primarul i-a îndemnat pe mai mulţi oameni de afaceri să depună o ofertă.

COMENTARII

WORDPRESS: 0