Primarul Romanului are un nou consilier personal, pe inginerul Dan Friesenhahn

HomeActualitate

Primarul Romanului are un nou consilier personal, pe inginerul Dan Friesenhahn

Echipa de la nivelul administrației publice locale s-a extins cu angajarea unui consilier personal al primarului municipiului Roman pe domeniul tehnic. Este vorba de Dan Friesenhahn, un romașcan cu experiență în domeniul construcțiilor. În același timp, funcția de city manager a fost vacantată până la organizarea unui nou concurs.

”Începând cu data de 4 iulie 2017, primarul Lucian Micu a semnat dispoziţia de numire în funcţia de consilier personal pe probleme tehnice a lui Dan Friesenhahn, ca urmare a încetării contractului de city manager de la nivelul Primăriei municipiului Roman. Contractul administratorului public este, la fel ca în cazul consilierului personal, valabil pe durata mandatului primarului. Numirea în echipa managerială de la nivelul administraţiei publice locale a unui consilier personal pe probleme tehnice este o soluţie şi o garanţie pentru a asigura calitatea lucrărilor care se execută în oraş”, anunță reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Dan Friesenhahn este născut în 1956 şi a absolvit, în 1985, Facultatea de Construcţii din cadrul Politehnicii Iaşi, cu diplomă de inginer în construcţii. A fost inspector de specialitate în Inspecţia de Stat în Construcţii (I.S.C.), director tehnic la Romconstruct şi director al Somaco Bucureşti – sucursala Roman. Este autorizat I.S.C. ca diriginte de şantier pentru construcţii civile şi industriale, lucrări edilitare de alimentări cu apă şi de canalizare şi consolidări construcţii. Acesta deţine autorizaţie din partea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administratiei Publice şi Fondurilor Europene în domeniul construcţiilor civile şi industriale.

Comentarii

WORDPRESS: 0