Prima paginăActualitateRoman

Primarul Leoreanu solicită public scuze şi măsuri de la ApaServ

Dimensiune text

Primarul municipiului Roman a solicitat public conducerii ApaServ Neamţ să îşi reconsidere modul de comunicare cu romaşcanii.

Laurenţiu Dan Leoreanu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de două evenimente recente: întreruperea programată de apă de pe 1 iulie – când ApaServ a anunţat că furnizarea apei se va relua începând cu  ora 17.00, dar acest lucru s-a întâmplat abia după ora 21.00 – şi lipsa de apă din Hala Centrală şi zona adiacentă, pentru mai multe zile la rând. „Acolo sunt lucrări la parcarea etajată. Constructorii au primit aviz de la ApaServ, cum că nu sunt conducte în zona unde se doreşte a se interveni. Au primit aviz şi au săpat direct în conductă. Cine trebuia să ştie că acolo sunt conducte, nu ApaServ? În bulevardul Bălcescu am găsit canalizare care se descărca direct sub şosea şi două reţele de apă de care nu ştia nimeni”, a spus Laurenţiu Dan Leoreanu.

Primarul municipiului Roman a adăugat că el a fost cel care le-a sugerat celor de la ApaServ să vină cu o ţeavă de la conducta de pe strada Miron Costin pentru a alimenta toaleta publică din spatele Halei Centrale şi să aducă o conductă din strada Aprodu Arbore pentru a alimenta hala. „Nu putem să lăsăm oamenii atâtea zile fără apă. Zilnic am stat de vorbă. Mi s-a spus că se rezolvă azi, peste o zi şi tot aşa”, a mai spus Leoreanu. „Eu cred că ar trebui să se gândească şi să facă o reparaţie morală. Pentru luna iulie, toată pierderea de apă să fie suportată de ApaServ, să se scuze, în acest fel, pentru disconfortul creat. Le cer să se gândească la acest lucru”, a mai afirmat primarul.

Laurenţiu Dan Leoreanu a mai spus că au existat sincope în ceea ce priveşte activitatea ApaServ din cauză că centrul de mentenanţă este la Piatra Neamţ, iar piesele necesare ajungeau destul de târziu la Roman.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Plangeti pentru prostia care a-ti facut-o privind cedarea apei judetului,asa va trbuie????