Prima paginăActualitateRoman

Primarul Leoreanu pleacă în Coreea de Sud

Dimensiune text

Edilul face parte dintr-o delegaţie a României. Vizita în Coreea de Sud este coordonată de Ministerul Economiei.

În luna octombrie, primarul municipiului Roman va participa la lucrările unui for economic ce se va desfăşura în capitala Coreei de Sud. Laurenţiu Dan Leoreanu va face parte dintr-o delegaţie formată din mai mulţi primari, parlamentari şi oameni de afaceri, dar şi din reprezentanţi ai Ministerului Economiei. Scopul deplasării este acela de a intra în contact cu potenţiali investitori din Asia. Deplasarea primarului la Seul a fost făcută publică în cadrul raportului de activitate pe care Laurenţiu Dan Leoreanu l-a prezentat, în calitate de preşedinte al PDL Roman, în cadrul Consiliului Local de Coordonare al partidului.

„Romanul, astăzi, este un punct important pe harta României. Zilele trecute, am primit o invitaţie de la un for din Coreea de Sud, la Seul, pentru a participa la o expoziţie şi dezbatere pe teme economice, Romanul fiind identificat ca un oraş geostrategic din România, cu o imagine foarte bună la nivel local şi naţional. Această invitaţie îmi asigură tot ceea ce înseamnă transport, masă, cazare, primiri la Ambasadă şi întâlniri cu mediul de afaceri din Coreea de Sud, una dintre cele mai importante economii mondiale”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu.

Coreea de Sud este un partener strategic din zona Asia-Pacific, iar coreenii sunt interesaţi, în mod special, de trei domenii-cheie din ţara noastră: infra­struc­tura, agricultura şi energia.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0