Prima paginăActualitate

Primarul Laurenţiu Leoreanu a intrat în cel de-al treilea mandat

Primarul Laurenţiu Leoreanu a intrat în cel de-al treilea mandat

Dimensiune text

 

primar 7Luni, 27 iunie, Consiliul Local Roman a fost convocat pentru a lua la cunoştinţă învestirea primarului ales la alegerile locale pentru următorii patru ani. La fel ca la şedinţa de constituire a Consiliului Local (CL), cei prezenţi au ascultat imnul României şi pe cel al Romanului, după care a urmat ceremonialul religios.

Ulterior, judecătorul Mirela Girurgilă a dat citire hotărârii de învestire în funcţia a de primar al Romanului a lui Laurenţiu Dan Leoreanu, iar acesta a depus jurământul, fiind, la final, aplaudat de cei prezenţi. „Pornim la început de săptămână cu un Consiliu Local nou şi cu primar învestit conform legii. Plecăm la drum cu cele mai bune gânduri, de a continua programul de dezvoltare a municipiului şi sunt sigur că vom face echipă bună pentru comunitate. Astăzi, prin hotărâre judecătorească şi depunerea jurământului, încep acest al treilea mandat. Împreună cu CL şi colegii din administraţie, sunt sigur că vom continua parcursul de dezvoltare, suntem receptivi şi pozitivi. Vrem să aducem creştere a nivelului de trai în municipiu”, a spus primarul Laurenţiu Leoreanu.

Citește și:   Ce măsuri recomandă pompierii pentru prevenirea incendiilor în sezonul rece

Acesta a precizat că, din toamnă, va anunţa deja demararea primelor proiecte din acest nou mandat, promisiuni făcute şi în campania electorală: „Vom veni cu surprize frumoase, pe dezvoltarea economică şi cu noi proiecte, anunţate în mandatul al doilea şi în campania electorală. Veţi vedea că nu a fost doar propagandă, ci ne ţinem de promisiuni, pentru ca Romanul să devină un centru economic, un pol de dezvoltare, unul dintre cele mai importante municipii din ţară. Am reuşit să-l aşezăm pe primul loc economic în judeţ, iar acum vreau să fim între primele trei oraşe din Moldova. Vrem un program de dezvoltare frumos, să aducem zâmbet, bunăstare, credinţă şi energie pozitivă în sufletul fiecărui cetăţean. Să fim sănătoşi şi să putem construi pentru Roman şi romaşcani!”.

Primarul Laurenţiu Leoreanu a primit flori din parte conducerilor unităţilor de învăţământ, după care a ciocnit un pahar de şampanie cu toţi cei prezenţi la eveniment.

primar 2

primar 4

primar 7

primar 5

primar 6

primar 1

primar 3

 

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0