Primăria vinde o mașină și două gunoiere

HomeEconomie

Primăria vinde o mașină și două gunoiere

 

 

Primăria municipiului Roman face curat în parcul auto și mai renunță la câteva mașini. Anul trecut, administrația locală a vândut două autoturisme și a achiziționat o mașină nouă, folosită în prezent de primarul Lucian Micu.

Pentru vânzarea autoturismelor, se va organiza, pe 26 aprilie, ora 12.00, la sediul instituției, licitație deschisă, cu strigare, cu plata integrală.

Sunt scoase la vânzare autoturismului marca Daewoo Leganza – NT06PMR, precum și autospecialele (gunoiere) Mercedes-Benz 2222 – NT27PMR și Mercedes-Benz 1722 – NT28PMR. Autoturismul și autospecialele se vând în condiţiile „aşa cum sunt”, „acolo unde sunt”, fără nici o obligaţie din partea vânzătorului privind cheltuielile legate de preluarea autovehiculului de către noul proprietar.

Prețul de pornire pentru autoturismul marca Daewoo Leganza este de 3.967,50 lei, cu un pas de licitație stabilit la 100 de lei. Înregistrarea participanţilor se va face la sediul Primăriei, de luni – vineri între orele 08.00 -14.00 până la data de 25 aprilie 2018, ora 14.00, prin prezentarea următoarelor documente: cererea de participare; împuternicirea reprezentantului licitantului (dacă este cazul); copie după buletinul sau cartea de identitate a reprezentantului ofertantului și dovada constituirii garanţiei de participare (stabilită la 500 de lei).

Prețul de pornire la licitație pentru autospeciala Mercedes-Benz 2222 este de 11.120 lei, în timp ce cel pentru autospeciala Mercedes-Benz 1722 este de 14.340 lei, pentru fiecare pasul de licitație fiind stabilit la 200 de lei. Înregistrarea participanţilor se va tot la Primărie, până la data de 25 aprilie 2018, ora 14.00, prin prezentarea următoarelor documente: cererea de participare; împuternicirea reprezentantului licitantului (dacă este cazul); copie după buletinul sau cartea de identitate a reprezentantului ofertantului și dovada constituirii garanţiei de participare (care este 1.000 de lei pentru fiecare autospecială).

Caietul de sarcini poate fi descărcat de pe site-ul Primăriei Municipiului Roman, accesând adresa http://primariaroman.ro/stev_anunt.php.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0