Primăria Roman a lansat un nou concurs, dedicat primei zile de școală

HomeTimp liber

Primăria Roman a lansat un nou concurs, dedicat primei zile de școală

 

 

Administrația locală organizează o nouă competiție, în spațiul online, dedicată celor care folosesc rețeaua de socializare Facebook. Pe un grup inițiat încă din decembrie anul trecut, Primăria Roman a organizat mai multe competiții ai căror câștigători sunt desemnați cei care fac o postare cu tematica respectivului concurs și primesc cele mai multe aprecieri. Acest ultim concurs îi invită pe romașcani să-și împărtășească amintirile despre prima zi de școală.

„Luna septembrie este despre începutul noului an școlar, emoțiile de dinainte de intrarea în clase, cunoașterea sau reîntâlnirea colegilor și profesorilor, așezarea pe hârtie a dorințelor și planurilor pentru un an întreg. Cu toții am trăit aceste momente, de aceea Primăria municipiului Roman vă invită să prelungim bucuria de a păși în lumea școlii, a educației. Așa cum v-am obișnuit, dăm startul unei noi competiții menită să ne cunoaștem mai bine și să împărtășim unii cu alții din experiențele frumoase ale primei zile de școală. Pe acest grup, intitulat «Prima zi de școală, la Roman», vă invităm ca, până pe 25 septembrie, să postați amintirile din prima zi de școală, însoțite de maxim trei fotografii reprezentative, iar primele cinci postări care vor primi cele mai multe aprecieri din partea membrilor grupuri vor fi premiate. Lista cu persoanele desemnate câștigătoare va fi publicată în data de 26 septembrie, iar a doua zi câștigătorii vor fi invitați să participe la ședința de Consiliu Local, când vor primi și premiile.
Pentru o totală transparență și corectitudine, vă rugăm să respectați regulamentul, să nu postați mai mult de trei fotografii și să vă axați pe tematica acestei competiții, și anume «prima zi de școală». Vă recomandăm să distribuiți acest grup, astfel încât un număr cât mai mare de romașcani să poată participa și, în același timp, să-și poată exprima opinia față de cei care vor dori să împărtășească amintirile din prima zi de școală”, au declarat reprezentanții Primăriei Roman.

Grupul de Facebook „Prima zi de școală, la Roman” poate fi accesat la adresa https://www.facebook.com/groups/487429054990708/ și el numără în prezent peste 2.300 de membri.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0