HomeActualitateRoman

Primăria Roman a actualizat listele beneficiarilor de locuinţe ANL

Primăria Roman a actualizat, în această săptămână, lista beneficiarilor de locuinţe ANL, actualizare ce se face anual.

Ea poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, la adresa www.primariaroman.ro . Lista cuprinde 123 de beneficiari, cel mai mare punctaj fiind 64, iar cel mai mic – 26. Contestaţiile se pot depune la Biroul unic din cadrul Primăriei Roman, până pe 19 august.

Solicitanţii de locuinţe ANL trebuie să fie persoane majore, cu vârsta de până la 35 de ani la data depunerii cererii, să nu deţină o altă locuinţă în proprietate sau să nu fi beneficiat de o altă locuinţă cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unităţii administrativ-teritoriale sau a unităţii în care îşi desfăşoară activitatea, în municipiul Roman. Titularul cererii de locuinţă trebuie să îşi desfăşoare activitatea în municipiul Roman.

Este puţin probabil ca cei 123 de solicitanţi să se poată muta prea curând într-o locuinţă ANL, având în vedere că, cel puţin în acest moment, nu se mai construiesc astfel de blocuri. „În prezent, blocuri ANL nu se mai construiesc. Singura şansă pentru beneficiarii de pe lista actualizată de a se muta într-un aparatament ANL este ca un alt beneficiar să se mute dintr-un apartament deja existent. O altă variantă ar fi să beneficieze de o locuinţă după ce locatarii din blocul renovat de pe Aleea Revoluţiei, fostul bloc NATO, se vor muta  înapoi în blocul «cu bulină», după ce acesta din urmă va fi redat în folosinţă”, a precizat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 0